De re-mind helpt
bij het verbeteren
van je houding en
zit

De re-mind helpt
bij het verbeteren
van je houding en
zit

remind2change logo

Remind2Change voor Ruiters

De Re-mind helpt bij het verbeteren van je houding en zit. Het technologische geheugensteuntje!

Om je oude patroon te doorbreken en een betere gewoonte eigen te maken, helpt de re-mind je hieraan te herinneren. Door een trilsignaal word je steeds bewust gemaakt.

We zijn als ruiter veel met het paard bezig. Om dan ook steeds aan je houding te denken, is best een uitdaging. Maak het jezelf makkelijker en laat de re-mind het denkwerk doen. Jij hoeft alleen maar, wanneer het trilt te corrigeren. Hierdoor stimuleer je het motorisch leerproces om de betere houding eigen te maken.

Je wilt je houding en zit verbeteren en daarmee je rijprestaties verhogen? De re-mind voor Ruiters is het ideale hulpmiddel om je doel te bereiken.

Met 5 instelbare intervallen, van intensief tot incidenteel, helpt de re-mind je steeds weer bewust te worden van jouw inwerking via de zit.

De re-mind is klein, makkelijk te bedienen en werkt samen met het meegeleverde polsbandje heel effectief.

Samen met het toegevoegde online trainingsprogramma over houding en zit van Barbara van den Broek leer je in 8 weken .

De Re-mind voor Ruiters kost € 39.95 (incl. BTW) inclusief polsband en online training van mij.

Mail mij om te bestellen 

Remind-2-change polsband
Remind-2-change

In januari is de Re-mind voor ruiters getest door het magazine Dressuur.

“De re-mind is een erg simpel apparaatje: het enige wat het doet is elke paar minuten een trilsignaal geven, waardoor je eraan wordt herinnerd dat je op je houding moet letten. Je kunt de re-mind instellen op verschillende intervallen, hij kan bijvoorbeeld iedere minuut een trilling geven, maar ook minder vaak. Ik had zelf niet een specifiek houdings-probleem, of iets waar ik qua houding en zit aan wilde werken, maar heb toch het polsbandje eens omgedaan. En het grappige is: het werkt toch echt.

Lees hier het hele artikel

De Re-mind is onlangs ook getest door de Hoefslag.

“Ik moet er op letten dat ik mijn bovenbenen ontspannen houd en niet klem. Ik merk gewoon dat de paarden veel gemakkelijker door lopen als ik niet stiekem een beetje klem. Toch trap ik regelmatig in de valkuil om dat wel te doen. Dit hulpmiddel kan mij dus zeker helpen. “

Lees hier het hele artikel

© Copyright - Barbara van den Broek